Pesticide residues in food : 2001 : toxicalogical evaluations : part II / World Health Organization, International Programme on Chemical Safety.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Geneva : World Health Organization, 2002.Նկարագրություն։ ix, 390 p. : ill. ; 23 cmԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Medical Library | General | 613.2 P-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0031703 |
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||||||||
613.2 P-49 Pesticide residues in food-1998 : | 613.2 P-49 Pesticide residues in food-1992 : | 613.2 P-49 Pesticide Residues in Food-2001 : | 613.2 P-49 Pesticide residues in food : | 613.2 S-14 Safety and nutritional adequacy of irradiated food / | 613.2 S-81 Food for today’s teens : | 613.2 S-81 Food for today’s teens : |
Includes bibliographical references
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։