ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы управления качеством продукции и технохимический контроль консервного производства : Учебник / С.Ю. Гельфанд, Э.В. Дьяконова, Т.Н. Медведева.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для учащихся техникумовՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1987.Նկարագրություն։ 208 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8(075.8) Г-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0123188
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8(075.8) Г-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0123191
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8(075.8) Г-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0123190
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8(075.8) Г-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0123187
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8(075.8) Г-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0123189
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 / Г-326 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498275
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 326 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0054791
Book Book Syunik Regional Library Depository 36 / Г-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan SL0048476
Book Book Syunik Regional Library Depository 36 / Г-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan SL0051598
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.8(075.8) Г-32 Основы управления качеством продукции и технохимический контроль консервного производства : Учебник / 664.8(075.8) Г-32 Основы управления качеством продукции и технохимический контроль консервного производства : Учебник / 664.8(075.8) Г-32 Основы управления качеством продукции и технохимический контроль консервного производства : Учебник / 664.8(075.8) Г-32 Основы управления качеством продукции и технохимический контроль консервного производства : Учебник / 664.8(075.8) Г-49 Основы теории и техники сушки пищевых продуктов : Учебное пособие для студентов высших учебных заведений / 664.8(075.8) Г-49 Основы теории и техники сушки пищевых продуктов : Учебное пособие для студентов высших учебных заведений / 664.8(075.8) Г-49 Основы теории и техники сушки пищевых продуктов : Учебное пособие для студентов высших учебных заведений /

Прилож.: с. 205-207

Лит.: с. 207

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա