ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология консервирования плодов и овощей : Учебник для вузов / А.Ф. Фан-Юнг, Б.Л. Флауменбаум, А.К. Изотов.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1961.Հրատարակություն։ 2-е изд., испр. и допՆկարագրություն։ 518 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8(075.8) Ф-21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0125408
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/56638 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0653723
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/53646 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0650160
Book Book National Library of Armenia General 664.84 / Ф-21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441244
Book Book National Library of Armenia General 664.84 / Ф-21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441245
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ф 21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050939
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ф 21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050940
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.84 / Ф-175 Опыт производства концентрированных томатопродуктов / 664.84 / Ф-21 Технология консервирования плодов и овощей : 664.84 / Ф-21 Технология консервирования плодов и овощей : Учебник для вузов / 664.84 / Ф-21 Технология консервирования плодов и овощей : Учебник для вузов / 664.85 / K-563 Действие ионизирующих излучений на устойчивость плодов к фитопатогенным микроорганизмам в период хранения : 664.85 / K-786 Краткий справочник по переработке плодов и ягод в колхозах и совхозах / 664.85 / O-193 Обмен опытом по варке варенья в вакуум-аппаратах :

Предм. указ. : с. 509-516

Лит. : с. 500-508

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա