Экспертиза хлеба и хлебобулочных изделий. Качество и безопасность : Учебное пособие для вузов / А.С. Романов, Н.И. Давыденко, В.М. Позняковский; Под общ. ред. В.М. Позняковского.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырьяՀրատարակման մանրամասներ։ Новосибирск : Сибирское университетское издательство, 2005.Նկարագրություն։ 276 с. : [4] л. цвет. вклад. ; 26 смISBN:- 5-94087-310-3
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ ընթերցասրահ | 664.6(075.8) Э-41 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0169907 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.6(075.8) Э-41 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0128770 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Прилож. : с.255-272
Лит. : с. 251-252
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։