ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов : Учебное пособие / С.М. Ястребов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1981.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 200 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (55)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.8(075.8) Я-85 Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов : Учебное пособие / 664.8(075.8) Я-85 Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов : Учебное пособие / 664.8(075.8) Я-85 Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов : Учебное пособие / 664.8(075.8) Я-85 Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов : Учебное пособие / 664.8(075.8) Я-85 Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов : Учебное пособие / 664.8(075.8) Я-85 Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов : Учебное пособие / 664.8(075.8) Я-85 Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов : Учебное пособие /

Спис. лит.: с. 197

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա