Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов : Учебное пособие / С.М. Ястребов.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1981.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 200 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (55)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Спис. лит.: с. 197
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։