ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов : Учебное пособие / С.М. Ястребов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1981.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 200 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (55)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.8(075.8) Ш-64 Практикум по хранению и переработке плодов и овощей : Учебное пособие / 664.8(075.8) Ш-64 Практикум по хранению и переработке плодов и овощей : Учебное пособие / 664.8(075.8) Э-41 Экспертиза свежих плодов и овощей : Качество и безопасность ; учебное пособие для студентов вузов / 664.8(075.8) Я-85 Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов : Учебное пособие / 664.8(075.8) Я-85 Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов : Учебное пособие / 664.8(075.8) Я-85 Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов : Учебное пособие / 664.8(075.8) Я-85 Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов : Учебное пособие /

Спис. лит.: с. 197

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա