ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология кондитерского производства : Учебник / Е.И. Журавлева, С.И. Кормаков и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1968.Հրատարակություն։ 2-е изд., испр. и допՆկարագրություն։ 400 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.14(075.8) Т-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0123030
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462383
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.14(075.8) Л-86 Технология и технохимический контроль кондитерского производства : Учебник для техникумов / 664.14(075.8) М-31 Производство восточных сладостей : Учебное пособие / 664.14(075.8) С-60 Оборудование для производства конфет и ириса : Учебное пособие / 664.14(075.8) Т-38 Технология кондитерского производства : Учебник / 664.14(075.8) Т-38 Технология кондитерских изделий : Учебник для вузов / 664.14(075.8) Т-38 Технология кондитерского производства : учеб. пособ. / 664.1/.6(075.8) R-93 Товароведение и экспертиза кондитерских товаров : Учебник для вузов /

Лит.: с. 394-395

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա