Технология кондитерского производства : Учебник / Е.И. Журавлева, С.И. Кормаков и др.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1968.Հրատարակություն։ 2-е изд., испр. и допՆկարագրություն։ 400 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.14(075.8) Т-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0123030 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.1 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1462383 |
Лит.: с. 394-395
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։