ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология и технохимический контроль кондитерского производства : Учебник для техникумов / И.С. Лурье.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1981.Նկարագրություն։ 327 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.14(075.8) Л-86 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0129750
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 Л-86 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0101781
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / Л-861 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1497881
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Л 861 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046505
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Л 861 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046504
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Л 847 Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности : учебник для техникумов пищевой промышленности / 664 Л 847 Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности : учебник для техникумов пищевой промышленности / 664 Л 861 Технология и технохимический контроль кондитерского производства : Учебник для техникумов / 664 Л 861 Технология и технохимический контроль кондитерского производства : Учебник для техникумов / 664 Л 861 Фотоэлектроколориметрический метод определения сахаров в кондитерских изделиях / 664 Л 861 Экспрессный метод определения предельного содержания общего сахара в кондитерских изделиях : 664 Л 861 Метод определения многоатомных спиртов в диабетических кондитерских изделиях :

Список лит. : c. 326

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա