Гигиена холодной и тепловой обработки пищевых продуктов в предприятиях общественного питания : Учебное пособие / Л.В. Черникова ; МЗ СССР, Центральный институт усовершенствования врачей, Кафедра гигиены питания.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : [Б. и.], 1971.Նկարագրություն։ 89 с ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 614.31 Ч-492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0741274 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 614.31 Ч-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0032285 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։