Технология мяса птицы и яйцепродуктов / В.В. Гуслянников, М.А. Подлегаев.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1979.Նկարագրություն։ 288 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Municipal Library | Կենտրոնական գրադարան | 36 Г-96 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | IL0404334 | ||
Book | Municipal Library | Կենտրոնական գրադարան | 36 Г-96 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 15 Days Loan | IL0082882 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Г 965 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080988 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Г 965 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0084170 |
Դիտման Municipal Library դարակ, Հավաքածու։ Կենտրոնական գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 284-286 (42 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։