Exposure assessment of microbiological hazards in food : Guidelines / World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Microbiological risk assessment series. 7 Հրատարակման մանրամասներ։ Geneva ; World Health Organization ; Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2008.Նկարագրություն։ 92 +xv p. : ill. ; 25 cmISBN:- 92-4-154689-1
- 92-5-105422-2
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | FAO դեպոզիտար հավաքածու | 579 E-97 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0506406 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 576.8 E-97 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0031392 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ FAO դեպոզիտար հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Includes bibliographical references (p. 71-76)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։