Тепловое оборудование предприятий общественного питания : учебное пособие / Г.Г. Лутошкина.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Непрерывное профессиональное образование. Повар, кондитерՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд. центр "Академия", 2008.Նկարագրություն։ 64 сISBN:- 978-5-7695-4730-0
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 641 Л 864 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | ST0044978 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
[ Рассмотрено устройство и безопасное использование современного варочного, жарочно-пекарного, универсального и водогрейного оборудования, а также оборудования для хранения и раздачи готовых блюд предприятий общественного питания ]
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։