Применение пищевых добавок в переработке мяса и рыбы / Л.А. Сарафанова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Санкт-Петербург : Профессия, 2007.Նկարագրություն։ 256 сISBN:- 978-5-93913-142-1
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ գրապահոց | 637.5 C-20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0332700 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 C 20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | ST0040005 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 2-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
[В предлагаемой книге технологи мясной и рыбоперерабатывающей промышленности могут найти информацию о свойствах и применении пищевых добавок в переработке мяса крупного рогатого скота и мяса птицы, рыбы и морепродуктов. Настоящее издание является продолжением серии книг для технологов-практиков, посвященных применению пищевых добавок в отдельных отраслях пищевой промышленности] .
Библиогр.: с. 240 - 250
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։