ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Сидры и яблочные игристые вина : Химия и технология / А.С. Вечер, Л.А. Юрченко.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1976.Նկարագրություն։ 135 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 663.3 В-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0211215
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/371141 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0342258
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 В-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0080879
Book Book National Library of Armenia Depository 663.3 / В-399 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1497640
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 663 В 399 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0063763
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 663 В 399 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0063762
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 663 В 399 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0063761
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 В 272 Лабораторный практикум по курсу общей технологии бродильных производств : 663 В 31 Изучение спроса и резервы роста производительности труда в табачной промышленности : 663 В 381 Изменение азотистых веществ в сусле и пиве в зависимости от состава затора и температуры брожения : 663 В 399 Сидры и яблочные игристые вина : Химия и технология / 663 В 399 Сидры и яблочные игристые вина : Химия и технология / 663 В 399 Сидры и яблочные игристые вина : Химия и технология / 663 В 427 Культивирование микроорганизмов :

Список лит.: с. 124-134 (207 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա