ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Экспертиза свежих плодов и овощей : Качество и безопасность ; учебное пособие для студентов вузов / Т.В. Плотникова, В.М. Позняковский, Т.В. Ларина, Л.Г. Елисеева; Под общ. ред. В.М. Позняковского.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырьяՀրատարակման մանրամասներ։ Новосибирск : Сибирское университетское издательство, 2005.Հրատարակություն։ 3-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 300 с , [2] л. цвет. рис. : табл., [2] л. цвет. рис. ; 25 смISBN:
  • 5-94087-243-3
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 2-րդ ընթերցասրահ 664.8(075.8) Э-41 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի ILL Non-Circ. AU0173721
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8(075.8) Э-41 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0082832
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 2-րդ ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.8(075.8) Ф-70 Основы консервирования пищевых продуктов : Учебное пособие / 664.8(075.8) Ф-70 Основы консервирования пищевых продуктов : Учебное пособие / 664.8(075.8) Ш-64 Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации : Учебник / 664.8(075.8) Э-41 Экспертиза свежих плодов и овощей : Качество и безопасность ; учебное пособие для студентов вузов / 664.844(075.8) S-64 Պտուղբանջարեղենի չորացումը : (Տեխնիկայի և տեխնոլոգիայի հիմունքները, արևային չորացում) / 664.844(075.8) S-64 Պտուղբանջարեղենի չորացումը : (Տեխնիկայի և տեխնոլոգիայի հիմունքները, արևային չորացում) / 664.84/.85(075.8) К-61 Технология, товароведение и эксрертиза продуктов переработки плодов и овощей : Учебное пособие /

Лит. : с. 294-295

Нормативные документы : с. 296- 299

Порядок сертификации плодов, овощей и продуктов их переработки: С. 272-293

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա