Экспертиза свежих плодов и овощей : Качество и безопасность ; учебное пособие для студентов вузов / Т.В. Плотникова, В.М. Позняковский, Т.В. Ларина, Л.Г. Елисеева; Под общ. ред. В.М. Позняковского.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырьяՀրատարակման մանրամասներ։ Новосибирск : Сибирское университетское издательство, 2005.Հրատարակություն։ 3-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 300 с , [2] л. цвет. рис. : табл., [2] л. цвет. рис. ; 25 смISBN:- 5-94087-243-3
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ ընթերցասրահ | 664.8(075.8) Э-41 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0173721 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8(075.8) Э-41 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0082832 |
Лит. : с. 294-295
Нормативные документы : с. 296- 299
Порядок сертификации плодов, овощей и продуктов их переработки: С. 272-293
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։