Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов : Учебное пособие / А.В. Коробейник.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Серия "Учебники и учебные пособия"Հրատարակման մանրամասներ։ Ростов-на-Дону : Феникс, 2002.Նկարագրություն։ 288 с. : ил. ; 20 смISBN:- 5-222-02185-8
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին ընթերցասրահ | 664.95(075.8) К-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0228055 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ ընթերցասրահ | 664.95(075.8) К-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0173718 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.95(075.8) К-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0082147 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.95(075.8) К-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0082146 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.95(075.8) К-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0082145 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
664.95(075.8) Г-83 Введение в технологию отрасли. Технология рыбы и рыбных продуктов : Учебное пособие / | 664.95(075.8) Г-83 Введение в технологию отрасли. Технология рыбы и рыбных продуктов : Учебное пособие / | 664.95(075.8) К-68 Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов : Учебное пособие / | 664.95(075.8) К-68 Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов : Учебное пособие / | 664.95(075.8) К-68 Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов : Учебное пособие / | 664.95(075.8) Ш-18 Технология переработки рыбной продукции : Учебное пособие / | 664.95(075.8) Ш-18 Технология переработки рыбной продукции : Учебное пособие / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։