ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы технологии пищевых производств : Учеб. для мех. фак. торг. вузов / Л. В. Бабиченко.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика :, 1983.Հրատարակություն։ 3-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 216 с. : ил., 4 л. ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Ararat Regional Library Սպասարկման բաժին 36.9 Б 12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan ARL076105
Book Book Ararat Regional Library Ընթերցասրահ 36.9 Б 12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan ARL055253
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 Б-12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով IL0332114
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36.99 Б-12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0065193
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36.99 Б-12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0078353
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / Б-125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1842260
Book Book Syunik Regional Library Depository 36.99 / Б-12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan SL0071228
Book Book Syunik Regional Library Depository 36.99 / Б-12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan SL0071094
Դիտման Syunik Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36.99 / А-64 Кулинария : [Учебник для ПТУ] / 36.99 / А-73 Кулинария : [Учебник для ПТУ] / 36.99 / Б-12 Основы технологии пищевых производств : Учеб. для мех. фак. торг. вузов / 36.99 / Б-12 Основы технологии пищевых производств : Учеб. для мех. фак. торг. вузов / 36.99 / К-53 Книга о вкусной и здоровой пище / 36.99 / К-56 Технология приготовления пищи : [Учеб. для технол. отд-ний техникумов обществ. питания и сов. торговли] / 36.99 / М-31 Кулинарная характеристика блюд и изделий : учебное пособие для технологических отделений техникумов по спец. "Организация обслуживания на предприятиях общественного питания" /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա