Практикум по технологии хлеба, кондитерских и макаронных изделий : (технллогия хлебобулолочных изделий) : Учебное пособие для студентов вузов / Л.П. Пащенко, Т.В. Санина, Л.И. Столярова и др.; Под ред. Л.П. Пащенко.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : КолосС, 2007.Նկարագրություն։ 215 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ ընթերցասրահ | 664.6(075.8) П-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0057602 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.6(075.8) П-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0057601 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։