Пищевая биотехнология : В 4 кн. : Учебник для студентов вузов / И.А. Рогов, Л.В. Антипова, Г.П. Шуваева; Ред. Н.В. Куркина.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : КолосС, 2004.Նկարագրություն։ КнISBN:- 5-9532-0104-4
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Кн. 1 (2004, 440 с. : рис., табл. ; 21 см.) : Основы пищевой биотехнологии
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ գրապահոց | 664(075.8) Р-59 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Кн. 1 | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0062075 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664(075.8) Р-59 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Кн. 1 | Հասանելի | One semester | AU0128746 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664(075.8) Р-59 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Кн. 1 | Հասանելի | One semester | AU0062076 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Кн. 1 (2004, 440 с. : рис., табл. ; 21 см.) : Основы пищевой биотехнологии
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։