Процессы и аппараты пищевых производств : Учебник для студ. вузов / Ю.М. Плакcин, Н.Н. Малахов, В.А. Ларин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : КолосС, 2007.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 759 с : илл., рис., схем. ; 21 смISBN:- 978-5-9532-0581-8
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664(075.8) П-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0057333 |
Список рек. лит. : с. 750
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։