ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները" դասընթացի : Կոոպերատիվ տեխնիկումների "Արբյունաբերական և պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն", "Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն", "Գյուղատնտեսական մթերքների ապրանքագիտություն" մասնաճյուղերում հեռակա սովորողների համար / Թարգմ.՝ Ա.Վ. Ռոստոմյան; Հայկոոպ; Կոոպերատիվ տեխ. հեռ. բաժին.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Լույս, 1967.Նկարագրություն։ 28 էջ ; 21 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 27675 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1138223
Book Book National Library of Armenia Depository 664 TS-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0296496
Book Book National Library of Armenia Depository 664 TS-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0296492
Book Book National Library of Armenia Depository 664 TS-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0296494
Book Book National Library of Armenia Depository 664 TS-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0296493
Book Book National Library of Armenia Depository 664 TS-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0296495
Book Book National Library of Armenia General 664 TS-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NL0084514
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 S-64 Սննդի պատրաստման տեխնոլոգիա : Մեթոդ. ցուցումներ և ստուգող. առաջադրանքներ 5-րդ կուրսի սովորողների համար / 664 S-64 Սննդի պատրաստման տեխնոլոգիա : Մեթոդ. ցուցումներ և ստուգող. առաջադրանքներ 5-րդ կուրսի սովորողների համար / 664 S-64 Սննդի պատրաստման տեխնոլոգիա : Մեթոդ. ցուցումներ և ստուգող. առաջադրանքներ 5-րդ կուրսի սովորողների համար / 664 TS-89 Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները" դասընթացի : 664 TS-89 Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները" դասընթացի : 664 TS-89 Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները" դասընթացի : 664 TS-89 Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները" դասընթացի :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա