ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները" դասընթացի :

Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները" դասընթացի : Կոոպերատիվ տեխնիկումների "Արբյունաբերական և պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն", "Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն", "Գյուղատնտեսական մթերքների ապրանքագիտություն" մասնաճյուղերում հեռակա սովորողների համար / Թարգմ.՝ Ա.Վ. Ռոստոմյան; Հայկոոպ; Կոոպերատիվ տեխ. հեռ. բաժին. - Երևան : Լույս, 1967. - 28 էջ ; 21 սմ.


Սննդի արտադրություն

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա