Применение субпродуктов в производстве копченостей : Автореф. дис. ... канд. тех. наук по спец. : 05.18.02-Технология переработки и производства продуктов животного происхождения / А.Л. Даштоян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 2008.Նկարագրություն։ 23 с : схемԱյլ վերնագիր։- Ենթամթերքների օգտագործումը ապուխտների արտադրության համար [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 360 Д-21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0052411 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 1788 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1382598 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 1789 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1382599 |
ГАУ Армении ;
Науч. рук. : д-р т.н., проф. Р.А. Бегларян
ГАУАрмении
Библиогр.: с. 22
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։