ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

"Հասարակական սննդի ձեռնարկությունների արտադրության և ղեկավարման կազմակերպումը" դասընթացի ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ : 1016 մասնագիտության տեխնոլոգիական բաժնի 4-րդ և 5-րդ կուրսերի սովորողների համար / Կ.Ի. Լևիտսկի; Թարգմ.՝ Գ.Ն. Խանբեգյան; ՀՍՍՀ Բարձր. և միջն. մասնագիտ. կրթ. մին., Գիտամեթոդ. կաբ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 1978.Նկարագրություն։ 18 էջ ; 20 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository II / 72475գր (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1879695
Book Book National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 68674 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1890877
Book Book National Library of Armenia Depository 640.2 H-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0299136
Book Book National Library of Armenia Depository 640.2 H-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0299137
Book Book National Library of Armenia Depository 640.2 H-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0299135
Book Book National Library of Armenia General 640.2 H-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NL0082376
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
640.2 H-36 Հասարակական սննդի ձեռնարկությունների աշխատանքի կանոնները = Правила работы предприятий общественного питания / 640.2 H-36 Հասարակական սննդի ձեռնարկությունների աշխատանքի կանոնները = Правила работы предприятий общественного питания / 640.2 H-36 "Հասարակական սննդի ձեռնարկությունների արտադրության և ղեկավարման կազմակերպումը" դասընթացի ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ : 1016 մասնագիտության տեխնոլոգիական բաժնի 4-րդ և 5-րդ կուրսերի սովորողների համար / 640.2 H-36 "Հասարակական սննդի ձեռնարկությունների արտադրության և ղեկավարման կազմակերպումը" դասընթացի ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ : 1016 մասնագիտության տեխնոլոգիական բաժնի 4-րդ և 5-րդ կուրսերի սովորողների համար / 640.2 H-36 "Հասարակական սննդի ձեռնարկությունների արտադրության և ղեկավարման կազմակերպումը" դասընթացի ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ : 1016 մասնագիտության տեխնոլոգիական բաժնի 4-րդ և 5-րդ կուրսերի սովորողների համար / 640.2 K-21 Կանոնադրություն : Ժողսննդին կից ճաշարանային հանձնաժողովների մասին / 640.2 K-21 Կանոնադրություն : Ժողսննդին կից ճաշարանային հանձնաժողովների մասին /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա