"Հասարակական սննդի ձեռնարկությունների արտադրության և ղեկավարման կազմակերպումը" դասընթացի ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ : 1016 մասնագիտության տեխնոլոգիական բաժնի 4-րդ և 5-րդ կուրսերի սովորողների համար /
Լևիտսկի, Կ.Ի.
"Հասարակական սննդի ձեռնարկությունների արտադրության և ղեկավարման կազմակերպումը" դասընթացի ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ : 1016 մասնագիտության տեխնոլոգիական բաժնի 4-րդ և 5-րդ կուրսերի սովորողների համար / Կ.Ի. Լևիտսկի; Թարգմ.՝ Գ.Ն. Խանբեգյան; ՀՍՍՀ Բարձր. և միջն. մասնագիտ. կրթ. մին., Գիտամեթոդ. կաբ. - Երևան : Ա. հ., 1978. - 18 էջ ; 20 սմ.
Հասարակական սնունդ--Աշխատանքի կազմակերպում
"Հասարակական սննդի ձեռնարկությունների արտադրության և ղեկավարման կազմակերպումը" դասընթացի ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ : 1016 մասնագիտության տեխնոլոգիական բաժնի 4-րդ և 5-րդ կուրսերի սովորողների համար / Կ.Ի. Լևիտսկի; Թարգմ.՝ Գ.Ն. Խանբեգյան; ՀՍՍՀ Բարձր. և միջն. մասնագիտ. կրթ. մին., Գիտամեթոդ. կաբ. - Երևան : Ա. հ., 1978. - 18 էջ ; 20 սմ.
Հասարակական սնունդ--Աշխատանքի կազմակերպում