Технологические особенности производства и повышения качества сыров : Сборник научных трудов / Науч.-произв. об-ние маслодел. и сыродел. пром-сти "Углич"; Под ред. Г.Г. Шилера.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Углич : НПО "Углич", 1987.Նկարագրություն։ 130,10 с. : илԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | Р2/590926 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0039437 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085318 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085319 |
Библиогр. в конце ст.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։