Основы сыроделия / З.В. Диланян; Ред. Т.А. Петрова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1980.Նկարագրություն։ 112 с. : рис., табл., схем. ; 22 смԽորագրեր։Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (53)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։
Դիտման Lori Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||||
36.95 / Б-37 О тех, кто делает сыр и масло : / | 36.95 / Б-37 О тех, кто делает сыр и масло : / | 36.95 / Д 46 Основы сыроделия / | 36.95 / Д 46 Основы сыроделия / | 36.95 / З 78 Производство молока : Справочник / | 36.95 / К 56 От амфоры до тетрапака : [История молоч. дела] / | 36.95 / К 56 От амфоры до тетрапака : [История молоч. дела] / |
Спис. лит.: с. 112
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։