Основы сыроделия / З.В. Диланян; Ред. Т.А. Петрова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1980.Նկարագրություն։ 112 с. : рис., табл., схем. ; 22 смԽորագրեր։Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (53)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Спис. лит.: с. 112
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։