Основы сыроделия / З.В. Диланян; Ред. Т.А. Петрова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1980.Նկարագրություն։ 112 с. : рис., табл., схем. ; 22 смԽորագրեր։Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (53)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 2-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||
637.3.001 Д-46 Основы сыроделия / | 637.3.001 Д-46 Основы сыроделия / | 637.3.001 Д-46 Основы сыроделия / | 637.3.001 Д-46 Основы сыроделия / | 637.3.001 Д-46 Основы сыроделия / | 637.33 Б-25 Плавленые сыры / | 637.33 Б-25 Плавленые сыры / |
Спис. лит.: с. 112
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։