Плавленые сыры / С.М. Баркан, М.Ф. Кулешова; Ред. Е.М. Крестьянинова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность , 1967.Նկարագրություն։ 284 с. : рис., схем., табл. ; 21 смԽորագրեր։Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (53)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 2-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||
637.33 Б-25 Плавленые сыры / | 637.33 Б-25 Плавленые сыры / | 637.33 Б-25 Плавленые сыры / | 637.33 Б-25 Плавленые сыры / | 637.33 Н-63 Технология сыра : Учебник / | 637.33 Н-63 Технология сыра : Учебник / | 637.33 Н-63 Технология сыра : Учебник / |
Прилож.: с. 256-278
Библиогр.: с. 279-281
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։