ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Сборник задач по курсу "Технология молока и молочных продуктов" : Учебное пособие для студентов вузов / З.С. Соколова; Ред. Т.В. Безногова, С.И. Яковлева.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1975.Նկարագրություն։ 199 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (84)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 С 593 Особенности структурообразования сырокопченных и вяленых колбас : 637 С 594 Сборник задач по курсу "Технология молока и молочных продуктов" : Учебное пособие для студентов вузов / 637 С 594 Сборник задач по курсу "Технология молока и молочных продуктов" : Учебное пособие для студентов вузов / 637 С 594 Сборник задач по курсу "Технология молока и молочных продуктов" : Учебное пособие для студентов вузов / 637 С 594 Технология сыра и продуктов переработки сыворотки / 637 С 594 Физико-химические и биохимические основы технологии мясопродуктов / 637 С 594 Физико-химические и биохимические основы технологии мясопродуктов /

Библиогр.: с. 196

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա