ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Товароведение и экспертиза продовольственных товаров животного происхождения. Мясо и мясные товары. Рыба и рыбные товары : Учебное пособие для студ. вузов / Д.П. Лисовская, Л. А.Галун, Б.Е. Надин и др.; Под общ. ред. Д.П. Лисовской.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ ВУЗ. Студентам высших учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ Минск : Высшая школа, 2006.Նկարագրություն։ 464 с. : ил. ; 20 cмISBN:
  • 985-06-1168-5
Խորագրեր։ Առցանց պաշարներ։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 2-րդ ընթերցասրահ 637.5(075.8) T-50 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի ILL Non-Circ. AU0000221
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.5(075.8) T-50 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0002259
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5(043) М-18 Мясо-сальная продуктивность местных пород овец Армянской ССР и пути ее повышения : Дис. ... д-ра с.-х. наук / 637.5.07(075.8) А-72 Методы исследования мяса и мясных продуктов : Учебник для вузов / 637.5.07(075.8) А-72 Методы исследования мяса и мясных продуктов : Учебник для вузов / 637.5(075.8) T-50 Товароведение и экспертиза продовольственных товаров животного происхождения. Мясо и мясные товары. Рыба и рыбные товары : Учебное пособие для студ. вузов / 637.5(075.8) X-55 Экспертиза мяса и мясных продуктов : Учебное пособие / 637.5(075.8) К-71 Товароведение и экспертиза мяса и мясных товаров : Учебник для студентов вузов, обучающихся по специальности 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" / 637.5(075.8) П-47 Экспертиза мяса и мясопродуктов. Качество и безопасность : Учебное пособие для вузов /

Прилож.: с.439-460

Библиогр. список лит-ры: с. 439

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա