Биотехнологические основы производства хлебобулочных изделий : Учеб. пособие для студентов вузов, обучающихся по специальности "Технология хлеба, кондит. и макарон. изделий" и направлению подгот. дипломир. специалистов "Пр-во продуктов питания из ракстит. сырья" / Л.П. Пащенко. : Под ред. Куркина.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для студентов вузовՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : "Колос", 2002.Նկարագրություն։ 368с. : илISBN:- 5-10-003802-0
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/652507 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0007106 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/652508 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0007105 |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 362
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։