Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов / Ю.Ф. Снежкин, Л.А. Боряк, А.А. Хавин; НАН Украины, Ин-т технической теплофизики.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Наукова думка, 2004.Նկարագրություն։ 227 сISBN:- 966-00-0158-4
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | 658.26:664 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | 120651587 |
Проект "Наукова книга"
Библиогр.: с. 215-225
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։