Modern food microbiology / James M. Jay, Martin J. Loessner, David A. Golden.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Food Science Text SeriesՀրատարակման մանրամասներ։ New York : Springer, 2005.Հրատարակություն։ 7th edՆկարագրություն։ xx, 790 p. : ill. ; 26 cmISBN:- 0387231803
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | 579.67 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | 330021024 |
Includes bibliogr. references and index
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։