Baking and pastry : mastering the art and craft / Culinary Institute of America.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ New York : John Wiley & Sons, Inc., c2004.Նկարագրություն։ ix, 870 p. : ill. ; 29 cmISBN:- 0471443824 (cloth : acid-free paper)
- 641.8/15 21
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan State University Library | Հնատիպ գրականության հավաքածու | 641.8 B-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Reading Room | SU0013170 |
Դիտման Yerevan State University Library դարակ, Հավաքածու։ Հնատիպ գրականության հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||||||
641.5 M-29 Dinner at Omar Khayyam's / | 641.5 S-30 Scandinavian cooking : | 641.6 M-64 The appetizer atlas : | 641.8 B-17 Baking and pastry : | 641.8 H-73 Frozen yogurt / | 641.87 M-29 Making beer / | 642 A-84 Dictionary of nutrition / |
Includes bibliographical references and index.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։