The management of service for the restaurant manager / by Raymond J. Goodman.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Dubuque, Iowa : Wm.C. Brown, 1979.Նկարագրություն։ xiv, 302 p. : illISBN:- 0679084094
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 647.95 GOO (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0000460 |
Դիտման American University Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Includes index.
Contents : Management--Techniques and procedures.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։