Great chefs of France : the masters of haute cuisine and their secrets / by Anthony Blake, Quentin Crewe.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ New York, N.Y. : Harry N. Abrams, 1978.Նկարագրություն։ 239 p. : illISBN:- 0810909693
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 920 BLA (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0011269 |
Դիտման American University Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||||
920 BALZAC MAU Prometheus : | 920 BEAUVOIR BEA Memoirs of a dutiful daughter / | 920 BEETHOVEN MAR Beethoven : | 920 BLA Great chefs of France : | 920 BOW Family portrait / | 920 BUN Memories and portraits / | 920 BURGESS BUR You've had your time : |
Includes bibliography and index.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։