Great chefs of France : the masters of haute cuisine and their secrets / by Anthony Blake, Quentin Crewe.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ New York, N.Y. : Harry N. Abrams, 1978.Նկարագրություն։ 239 p. : illISBN:- 0810909693
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 920 BLA (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0011269 |
Includes bibliography and index.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։