The art of French cooking / by Fernande Garvin.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ New York, N.Y. : Bantam Books, 1958.Նկարագրություն։ 183 pԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 641.5 GAR (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0010951 |
Դիտման American University Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||||
641.5 FIE Cooking with Michael Field / | 641.5 FIE A quintet of guisines / | 641.5 FRI Friendly recipes ; | 641.5 GAR The art of French cooking / | 641.5 GOL The Mediterranean kitchen / | 641.5 GRE The great cooks' guide to fish cookery. | 641.5 GRI Jane Grigson's fruit book / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։