La cuisine de France : mapie the countess de Toulouse-Lautrec / edited and translated by Charlotte Turgeon.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ New York, N.Y. : Berkley Publishing Company, 1964.Նկարագրություն։ xvii, 464 pԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 641.5 CUI (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0010832 |
Դիտման American University Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||||||
641.5 COG The quick and easy French cookbook / | 641.5 COL The pleasures of seafood / | 641.5 COO Armenian and selected favorite recipes / | 641.5 CUI La cuisine de France : | 641.5 DIB The Thai cookbook / | 641.5 DOS Mideast & mediterranean cusines / | 641.5 EWA Recipes for a small planet : |
Includes index.
Title on cover : At last in paperback-the finest French cookbook written especially for the American family.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։