ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Автоматическое регулирование и дистанционный контроль температуры при варке колбасных изделий / А.П. Кузьменко ; М-во промышленности мясных и молочных продуктов СССР. Техническое управ. отд. тех. информации

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՄատենաշար։ Обмен передовым техническим опытомՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат , 1955.Նկարագրություն։ 35 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Yerevan State University Library Depository 664 К-893 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2000330457
Դիտման Yerevan State University Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 И-49 Методы определения оптических и терморадиционных характеристик пишевых продуктов / 664 И-49 Методы определения оптических и терморадиционных характеристик пишевых продуктов / 664 К-563 Ионизирующее облучение в пищевой промышленности / 664 К-893 Автоматическое регулирование и дистанционный контроль температуры при варке колбасных изделий / 664 Л-125 Лабораторно-практические занятия по технологии сельскохозяйственных продуктов : Учебное пособие / 664 Л-157 Кондиционирование воздуха : Учебное пособие / 664 Л-363 Термодинамическая теория и расчет сушильных установок /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա