ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология подготовки подсолнечной мятки к предварительному съему масла: Обзор / В.П. Кичигин; Центрпальный научно-исследовательский институт информации и технико-экономический исследований пищевой промышленности Министерства пищевой промышленности СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1971.Նկարագրություն։ 20 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 665 К 461 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan 50-23948
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
665 К 434 Охрана природы : 665 К 434 Охрана природы : 665 К 44 Стационарные воздушно-пенные установки пожаротушения в нефтеперерабатывающей и нефтехимической промышленности / 665 К 461 Технология подготовки подсолнечной мятки к предварительному съему масла: Обзор / 665 К 462 Масла для гидромеханических трансмиссий автомобилей и тракторов : Колесных и гусеничных / 665 К 462 Масла для гидромеханических трансмиссий автомобилей и тракторов : Колесных и гусеничных / 665 К 469 Приборы для измерения сигнализации и регулирования уровня в нефтеперерабатывающей и нефтехимической промышленности :

Библиогр.: с. 19

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա