Технология подготовки подсолнечной мятки к предварительному съему масла: Обзор / В.П. Кичигин; Центрпальный научно-исследовательский институт информации и технико-экономический исследований пищевой промышленности Министерства пищевой промышленности СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1971.Նկարագրություն։ 20 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 665 К 461 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | 50-23948 |
Библиогр.: с. 19
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։