Руководство по методам исследования, технохимическому контролю и учету производства в масложировой промышленности / Книга 1 / Под ред. В.П. Ржехина, А.Г. Сергеева; Мин-во пищевой промышленности, Всесоюзный научно-исследовательский институт жиров Т. 1 Общие методы исследования жиров и жиросодержащих продуктов
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград : Б. и., 1967.Նկարագրություն։ 565 cԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 665 Р 851 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Т. 1 (кн. 1) | Հասանելի | Three Hour Loan | B-155763 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 665 Р 851 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Т. 1 (кн. 1) | Հասանելի | Three Hour Loan | B-155764 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 585 (8 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։