Руководство по методам исследования, технохимическому контролю и учету производства в масложировой промышленности / : Книга 1, 2 / Под ред. В.П. Ржехина, А.Г. Сергеева; Мин-во пищевой промышленности, Всесоюзный научно-исследовательский институт жиров Т. 1 Общие методы исследования жиров и жиросодержащих продуктов
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград : Б. и., 1967.Նկարագրություն։ 1054 cԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 665.3 P-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Кн. 1 Т. 1 | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0392423 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 665.3 P-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Кн. 2 Т. 1 | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0392424 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 665 Р 851 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Т.1(кн. 2) | Հասանելի | Three Hour Loan | B-155765 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 665 Р 851 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Т.1(кн. 2) | Հասանելի | Three Hour Loan | B-155766 |
Библиогр.: с. 1042 (6 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։