"Արարատ" տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" : Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին / ՀՍՍՌ ժողովրդ. տնտ. խորհուրդ, Սննդի արդյունաբեր. վարչ., Գինու-կոնյակի «Արարատ» տրեստ; Խմբ.՝ Դ.Հ. Դանիելյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 1960.Նկարագրություն։ 144 էջ ; 22 սմԱյլ վերնագիր։- Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат"
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | AII/4471 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 25 Days Loan | FL0024949 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | AII/8430 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 25 Days Loan | FL0018541 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | AII/8431 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 25 Days Loan | FL0018542 | ||
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 19806 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1050022 | ||
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | Հասանելի | Չի սպասարկվում | 1960-1149 | |||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.2 A-84 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0298528 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.2 A-84 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0298527 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.2 A-84 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0284037 | ||
Book | National Library of Armenia | General | 663.2 A-84 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0083833 |
Զուգահեռ տեքստը՝ ռուս.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։