ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

"Արարատ" տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" : Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին /

"Արարատ" տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" : Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին / Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" ՀՍՍՌ ժողովրդ. տնտ. խորհուրդ, Սննդի արդյունաբեր. վարչ., Գինու-կոնյակի «Արարատ» տրեստ; Խմբ.՝ Դ.Հ. Դանիելյան. - Երևան : Ա. հ., 1960. - 144 էջ ; 22 սմ.


Զուգահեռ տեքստը՝ ռուս.


Գինեգործություն

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա